dijous, 23 de febrer del 2012

Street marketing... cegador!!!!

Aquesta nit, passejava pel meu poble de camí a una reunió i a l'hora de creuar un carrer, un parell de llums a l'alçada dels meus ulls m'han "cegat".


Es tracta d'una immobiliària, de Castelldefels, que ha integrat un reclam publicitari en el seu aparador. La foto en vinil d'un vehicle i dos ulls de bou simulant els fars del vehicle, i com no encesos... amb la conseqüent molèstia per aquells que estan a l'altra banda del carrer preparats per canviar de vorera.

La campanya diu: "¿Buscas piso? ¡Nosotros le REGALAMOS el Coche!" i una cosa us puc garantir, visibilitat té o si més no se la autogenera. Una altra qüestió que caldria tenir en compte i clarificar és si la lluminositat provocada pot ser una font d'accidents de trànsit, bé per conductors de vehicles que es distreuen o bé per vianants que alhora de creuar aquest carrer per la nit baixin de la vorera totalment enlluernats!!!!

1 comentari:

  1. Hola JR!

    Molt curiós! M' extranya que tenint la situació que tenim, alguns es dediquin a fer aquest tipus de publicitat...
    L' objectiu s' ha complit, fan publicitat que crida l' atenció pero.... (I ara estic tirant pedres sobre la pròpia teulada) No ens estem passant utilitzant un cotxe com a incentiu per comprar un pis?
    Es el sumum del consumisme...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...