dijous, 1 de setembre del 2011

Refranys de colors, megàfons i guerres de Post its.

L'estiu es va acabant i la majoria de nosaltres ja hem gaudit de les nostres vacances. Ens n'emportem records, experiències, calor i moltes i moltes fotos. Però també coses curioses, divertides i creatives com aquestes:


#5citas1color


La Ilustrada Hermandad de Diseñadores és un punt de reunió per als dissenyadors gràfics de Màlaga. Un calurós matí de Juliol, els carrers de la ciutat van despertar-se així:




M'encanta el de "ets més "raro" que un gos verd".

El motiu: treure, simplement, la creativitat al carrer.
El resultat: milers de visites, el hastag #5citas1color va ser Trending Topic nacional i l'agència JWT s'ha interessat per l'acció i ha expressat la voluntat de continuar-la.

En podeu veure més a aquí


Say something nice

Un atril amb un megàfon al centre de Nova York. Una inscripció: "Say something nice".


Els responsables: Improve Everywhere, un col·lectiu de Nova York ja expert en crear experiències esbojarrades i divertides en llocs públics.
El resultat: alegrar el dia a moltes persones i moltes paraules boniques:


Les seves altres "missions" no tenen desperdici.


Post'it War

Així han lluït molts edificis de França aquest estiu:


Els responsables: Post'it War no té un responsables directes, és una iniciativa col·lectiva i tothom qui ho vulgui hi pot col·laborar i afegir-hi fotos.
El motiu: declarar la guerra als veïns!

Us imagineu sortir al carrer demà al matí i veure els edificis plens de Post-its en mil formes vàries? En podeu veure molts més a aquí.

Fins aquí aquest recull d'iniciatives divertides i creatives que ens han cridat l'atenció aquest estiu. No us semblen genials?


meri.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...