divendres, 30 de desembre del 2011

Anna de Codorniu i l' anunci de Nadal


A més dels polvorons, els torrons, les llums, la companyia familiar i els sopars nadalencs, tenim els ja famosos anuncis de nadal. Un dels principals, els de cava. Sembla que les bombolles de Freixenet han explotat i ara Codorniu i la seva filla mimada tenen millor acceptació, a la taula i als consumidors. I s' han guanyat aquesta estima.

Victorio i Lucchino van dissenyar 3 vestits diferents per l' anunci d' Anna de Codorniu d' aquest any: Pinot Noir, Parellada i Chardonnay. Els noms dels vestits fan al·lusió al tipus de räim que utilitza Codorniu per a fer el seu cava i la decisió final sobre el vestit que lluiria la model a l' spot final era tota nostra.

A la web www.annadecodorniu.es podíem escollir el nostre model favorit. També es va fer una acció off - online per votar el vestit que protagonitzaria l' anunci nadalenc. Els vestits es podien veure al centre comercial de L' illa Diagonal durant el període de votacions:


Finalment, va resultar guanyador el vestit Pinot Noir amb un 39% de les votacions. El meu vot va anar cap a Parellada (el vestit rosa) però, veient l' anunci, veig que la decisió de la majoria ha sigut encertada.
I vosaltres, Què en penseu del resultat final? Us agrada l' anunci?
Mentre esperem la vostra opinió, us desitgem un bon començament d´any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...