dijous, 15 de desembre del 2011

"Mii". Què serà? Incògnita desvetllada

Dimecres, 14 de desembre, quan a 3/4 de 7 del matí arribes a Barcelona des del teu poble amb bus no t'esperes que just davant de la teva parada hi hagi una carpa i unes lletres super-il·luminada. Les lletres Mii memoritzades al meu cap, i temps justet per reaccionar i fer fotos per a un possible post de l'Hortet Digital...


A migdia sortir amb companys de feina a dinar, i de camí al restaurant creuar-te amb uns cotxes rotulats Mii. Vatua l'olla, les mateixes lletres. Fixar-te en la marca i veure que són Seat. Com que estaven aturats en un semàfor, novament temps justet per fer fotos per a un possible post a l'HD.


Per la nit, de tornada cap a casa una postal increïble la carpa il·luminada amb un cel estrellat, semblava que estiguéssim al pol sud just el dia que es celebra el centenari de l'arribada d'Amundsen.


Si entreu a la web del Seat Mii veureu que està previst que els cotxes circulin fent proves el divendres 16 i el dissabte 17. Segurament avui han fet una posada en escena per supervisar tota l'operativa d'aquesta acció de "Street Marketing".

1 comentari:

  1. Mii! Miraré la web!

    Els de Seat ara fan com 3-4 dinàmiques simultànees per dónar a conèixer aquest cotxe... A veure com els hi surt aquesta acció d' Street Marketing :D

    Molt interessant el post!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...