dissabte, 31 de desembre del 2011

Cacaolat endolçarà l'arribada del 2012

Llegeixo a les notícies i el Twitter en va ple de piulades que el proper any 2012, és a dir d'aquí a poques hores, entrarà amb un bon cacau... Efectivament es tracta d'un bon cacau batut, anomenat Cacaolat.

Amb el resorgiment d'aquest producte i la seva marca, que fins fa poc semblaven abocats a desaparèixer (o si més no a un possible canvi de nacionalitat), però què gràcies a l'afany (i visió estratègica) de dos grans grups empresarials catalans (Damm i Cobega, principalment) es mantindrà a Catalunya, tothom podrà tornar a gaudir d'una dolça estona amb els seus amics i un Cacaolat.

Aprofito per recordar quan feia de cap d'unitat d'un agrupament escolta, i retornant de fer qualsevol sortida anàvem a fer la valoració a un dels bar del poble i "sempre" ens demanàvem un "Cacaolat"... fins arribar a l'extrem de guanyar-nos el sobrenom de la "penya Cacaolat".

"Des de sempre i per sempre"


Un anunci dolç per obrir el nou any 2012, i un anunci ple de il·lusions per acomiadar un 2011. Potser aquest any 2011 que acomiadem no ha estat tan bo com desitjavem però que per sort ja no es podrà apuntar cap més resultat ni positiu ni negatiu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...