dijous, 13 d’octubre del 2011

L' anunci de Gallina Blanca o el nen de Chucky



Avui ha sigut trending topic a Twitter el nou spot de la marca Gallina Blanca. La raó? Un anunci que, segons la major part de la gent que ha parlat a la xarxa de microblogging, al paper principal té al fill de Chucky, el ninot diabòlic que a finals dels 80 i principis dels 90 ens espantava davant el televisor.

Crítiques hi ha per a tots. No es tracta només de l'aparença del nen protagonista, que és de tot menys adorable (és un nen, un actor, un muntatge d' ordinador?... Un lego?), tampoc la coreografia, que sembla treta d'aquella famosa cançó de l' estiu de Georgie Dann en la qual ens ensenyaven a ballar el "Kasatchock". No.

El pitjor és que el tema cantat per aquest nen, la base, és de la cançó que va popularitzar un torero poc agraciat però molt carismàtic, Jesulín de Ubrique li diuen. "Toa, toa, toa" donava arcades...

Crec que amb la versió "sopa, sopa, sopa" de Gallina Blanca no tornarem a prendre sopa mai més. Deixo el video, però...Vosaltres mateixos:


3 comentaris:

  1. Molt interessant aquest post, i més quan també hi ha d'altres que fan comentaris en la mateixa línia (Veure ADN, edició BCN, http://www.adn.es/pdf/ADN-2011-10-14-BCN.pdf, pàgina 16).
    Enhorabona per avançar-te...

    ResponElimina
  2. Hola! Gracias por tu comentario:) pero para poder participar en el concurso, debes dejarme tu nombre, tu correo y el nombre con el que sigues ambos blogs!
    No entiendo muy bien lo que me dices del otro sorteo!
    Besos!

    ResponElimina
  3. Sembla ser que a banda de no agradar gaire entre el públic, també s'ha trobat poca creativitat original en aquesta peça publicitària http://es.finance.yahoo.com/noticias/Acusan-plagio-al-nuevo-dandoguerrilla-3847231133.html?x=0

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...